Restauracja

Warszawa
Śródmieście
Powierzchnia:
180,00 m2
Odstępne:
230 000,00 PLN netto
Czynsz:
29 000,00 / 1m2 PLN netto
Przeznaczenie:
Pełna gastronomia
Forma transakcji:
Najem
Warszawa
Powiśle
Powierzchnia:
180,00 m2
Czynsz:
145,00 / 1m2 PLN netto
Przeznaczenie:
Pełna gastronomia
Forma transakcji:
Najem
Warszawa
Karolkowa
Powierzchnia:
126,00 m2
Odstępne:
150 000,00 PLN netto
Czynsz:
120,00 / 1m2 PLN netto
Przeznaczenie:
Pełna gastronomia
Forma transakcji:
Najem
Warszawa
Krakowskie Przedmieście
Powierzchnia:
285 m2
Czynsz:
158,00 / 1m2 PLN netto
Przeznaczenie:
Możliwość przekształcenia na pełną gastronomię
Forma transakcji:
Najem
Warszawa
Śródmieście
Powierzchnia:
150 m2
Czynsz:
123,33 / 1m2 PLN netto
Przeznaczenie:
Dowolna gastronomia
Forma transakcji:
Najem
Warszawa
ul. Koszykowa
Powierzchnia:
173,42 m2
Czynsz:
120,00 / 1m2 PLN netto
Przeznaczenie:
Dowolna gastronomia
Forma transakcji:
Najem
Warszawa
Wola
Powierzchnia:
127 m2
Czynsz:
98 / 1m2 PLN netto
Przeznaczenie:
Lekka gastronomia
Forma transakcji:
Najem
Warszawa
Żoliborz
Powierzchnia:
193,67 m2
Czynsz:
82,00 / 1m2 PLN netto
Przeznaczenie:
Dowolna gastronomia
Forma transakcji:
Najem

Restauracja, w której prowadzona jest lekka, ciężka czy pełna gastronomia?

Wybierając lokal użytkowy, w którym zamierzamy prowadzić restaurację, warto zwrócić uwagę na parametry marketingowe i możliwości techniczne nieruchomości. O ile małym lokalom, jak pub czy kawiarenka, prowadzącym lekką gastronomię, wystarczą podstawowe przyłącza i niewielka przestrzeń robocza, o tyle prowadzenie restauracji i pełna gastronomia wymagają już spełnienia szczególnych wymogów. Liczy się przystosowanie lokalu pod względem parametrów wentylacji, przystosowanie dla przyszłych odbiorów SANEPIDu, umiejscowienie separatora tłuszczu, klimatyzatorów czy agregatów chłodniczych, wysokość pomieszczeń i ich usytuowanie.

Korzystając z oferty LOCO Commercial możemy mieć pewność, że parametry techniczne nieruchomości zostaną należycie zweryfikowane, a w lokalu serwować będziemy mogli zarówno śniadania i lunche, jak i obiady i kolacje. Pełna gastronomia potrzebować będzie również odpowiednio wyposażonej kuchni, rozbudowanej wentylacji, klimatyzacji czy obecności pomieszczeń socjalnych. LOCO Commercial pomoże w zorganizowaniu niezbędnych pozwoleń oraz sprawdzi już istniejące przyłącza i parametry techniczne lokalu jak również pomoże w uzyskaniu koncesji na sprzedaż alkoholu, zgody Sanepidu, czy zezwolenia na prowadzenie letniego ogródka gastronomicznego. Możliwość zjedzenia posiłku na świeżym powietrzu niezmiennie cieszy się uznaniem i popularnością, a restauracja z ogródkiem w miejscu takim jak Warszawa, to gwarancja zadowolenia klientów i sukcesu jej właściciela.

zawsze do dyspozycji

Czas na kolejną udaną transakcję?

Nasz doradca skontaktuje się z Tobą!

W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w Polityce Cookies.

Rozumiem
<